بازگشت پرواز تهران-ایلام به فرودگاه مهرآباد

بازرس انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان کشور گفت: از آنجایی که فاصله قیمت کف و سقف بلیت های پرواز بسیار زیاد و از عهده مخارج مردم خارج است، می طلبد تا وزیر راه به ماجرا ورود کند.

به گزارش مشرق، قریب به یکسال از ورود مهمان ناخوانده کرونا به کشور زمان می گذرد در این میان گرانی های افسار گسیخته درقیمت کالا واجناس امان مردم را بریده چرا که شیوع کووید-۱۹ منجر به تعطیلی کسبه و کاهش درآمدهای افراد شد.

افزایش قیمت بلیت های پرواز به علت گرانی دلار و کرونا یکی از معضلاتی است که این روزها مردم با آن مواجه اند به گونه ای که از اوایل آبان ماه افزایش نرخ بلیت در همه ایرلاین ها مشهود بود.

به عنوان مثال بلیت مسیرزاهدان- تهران قبل از کرونا ۲۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان بود اما اکنون از ۴۵۰ تا ۷۰۰ هزار تومان رسیده و این امر منجر به گلایه شهروندان شده؛ چرا که آنها این افزایش ها را امر غیرمنطقی دانسته و معتقد هستند نباید با گرانی‌های بی منطق سبب تشدید تورم شد بلکه باید مسئولان راهکاری برای کاهش افزایش قیمت یک کالا پیدا کنند.

با این تفاسیر بهای ناکارآمدی شرکت های هواپیمایی را در حالی مردم باید پرداخت کنند که به گفته روسای ایرلاین‌ها، اثرات تحریم بر فعالیت شرکت‌ها و تشدید مشکلات به دلیل شیوع بیماری کرونا در این خصوص اثرگذار بوده است.

پیشنهادی که عملی نشد!

علیرضا کیخایی، بازرس انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان کشور  در این خصوص گفت: در راستای فاصله گذاری اجتماعی در پروازها، شرکت‌های هواپیمایی فقط ۶۰ درصد ظرفیت هواپیما را برای فروش عرضه می کنند که این امر یکی از دلایل افزایش قیمت بلیط های هواپیمایی به شمار می رود.

وی بیان کرد: در این راستا راهکاری را به مسئولان پیشنهاد کردیم مبنی بر اینکه از ظرفیت شرکت های دانش بنیان استفاده و قبل از ورود مسافر به هواپیما از کیت های تست کرونا که در کمترین زمان نتیجه را مشخص می کند بهره گیری کنند و از مسافران بخواهند قبل از پرواز این آزمایش را انجام دهند تا علاوه بر صحت سلامتی مسافران بتوانند از ظرفیت ۱۰۰ درصدی هواپیما نیز استفاده کنند که این پیشنهاد عملی نشد.

این مقام مسئول ادامه داد: در تماسی که در راستای افزایش بلیط های هواپیمایی با دبیر انجمن هواپیمایی کشور برقرار کردیم علت را جویا شدیم؛ به عقیده این کارشناسان گرانی در زمینه بلیط ها رخ نداده و سقف قیمت ها رعایت شده است به گونه ای که در سایت رسمی انجمن هم قاب رویت است منتهی این نرخ گذاری از نظر رعایت حقوق مصرف کنندگان غیرمنطقی است.

بازرس انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان کشور در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: نحوه نرخ گذاری بلیط های پرواز به این علت غیرمنطقی است که فاصله بین قیمت کف و سقف خیلی زیاد بوده؛ اما دست اندرکاران در واکنش به این مهم طوری عمل کرده که به نظرشان قیمت های کنونی مناسب است.

وی افزود: پرواز مسیر زاهدان به تهران قبل از گرانی هایی که دستاورد کرونا است نهایتا تا سقف ۳۰۰ هزار تومان بوداما اکنون با توجه به ظرفیت ۶۰ درصدی هواپیماها افزایش داشته و قیمت کف ۴۵۰ هزار تومان و قیمت سقف به ۷۰۰ هزار تومان رسیده است.

کیخایی خاطر نشان کرد: از آنجایی که فاصله قیمت کف و سقف بسیار زیاد و از عهده  مخارج مردم خارج است، می طلبد تا وزیر راه به ماجرا ورود کند؛ هر چند مجلس از آنها پیگیر موضوع بوده اما تا امروز اقدام در خور شانی رخ نداده است.

منبع: دانا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۲۱:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۳۰
    1 0
    بهای ناکار آمدی خودرو سازها صدا و سیما دولتمردها ....

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس